Bródy Sándor

Az író és üzletember nyolcvankilenc éves korában hunyt el. Elhunyt Bródy Sándor.


Margit Hunyady Wife Of Sandor Brody Writer And Mother Of Illes Brody Writer Journalist Journalist Writer New York Public Library

A reklámszakember és irodalmi mecénás nemrég töltötte be a.

. Budai otthonában érte a halál közölte a 24hu-val a család. Édesapja Bródy János a magyar lóversenysport és gabonakereskedelem kiválósága volt nagyapja pedig a híres író Bródy Sándor volt. Otthonában érte a halál.

19841987 között a Reklám Világszövetség elnöke volt. Budai otthonában érte a halál a hírt a család tudatta a 24hu-val. A Princetoni Egyetemen szerzett diplomát majd a Young and Rubicam reklámcégnél helyezkedett el ahol harmincnégy év alatt kifutófiúból a cég nemzetközi igazgatója lett.

Az író üzletember reklámszakember a minap töltötte be nyolcvankilencedik életévét. Identitásuk vállalására és a magyarországi választásokon való részvételre biztatta Szili Katalin az erdélyi magyarokat. Az író Budapesten nőtt fel tizenöt évesen Amerikába emigrált ahol az.

Szombat éjjel meghalt Bródy Sándor író üzletember és reklámszakember a magyar irodalom mecénása. 1993-ban vonult vissza egyre. 1933-ban született Budapesten majd 1947-ben negyedikes volt amikor édesapja hivatalos útlevéllel Svájcba küldte a fiát néhány hónapra.

Meghalt Bródy Sándor. Bródy Sándor Budapesten nőtt fel tizenöt évesen került Amerikába ahol felvette az Alexander Brody nevet.


Brody Sandor Utcai Gangok Budapest Travel Architecture Budapest Hungary


Grof Almassy Kalman Palotaja Family Search Family Tree Family History


Eger A Brody Sandor Utca Es Varosfal Ut Sarok Eger Painting Art


A Nyari Tikkaszto Hoseghullamok Kozepette Egy Kis Humoros Anekdota Kovetkezzek Ket Egri Kotodesu Paratlan Iro Baratsaganak Felejthe Couple Photos Scenes Photo


A Nyari Tikkaszto Hoseghullamok Kozepette Egy Kis Humoros Anekdota Kovetkezzek Ket Egri Kotodesu Paratlan Iro Baratsaganak Felejthete Painting Art Slow Living


1934 Magyar Radio Brody Sandor Utca Budapest Hungary Budapest Hungary


Pin On My Budapest Anno


Degenfeld Odescalchi Palota Brody Sandor Utca 14 Kep Ter Budapest Budapest Hungary Hungary


Brody Sandor Es Gardonyi Geza Irok Szobra Eger Ersekkert Varga Imre Alkotasa Sculpture Eger Hungary

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel